Bahçeşehir Yetişkin Danışmanı

Bahçeşehir Bütüncül Değişim Akademisi ve Danışmanlık, Türkiye`de ve dünyada bütüncül yaklaşımıyla bir ilk olan ruh sağlığı, beden sağlığı ve zihin sağlığını bir bütün olarak değerlendirmektedir. Farklı uzmanlık alanlarında profesyonelleşmiş kadrosuyla bir araya gelerek bireyin psikolojik sağlığı ve beden sağlığını eş zamanlı başlatıp, bireyin ihtiyaç ve talebi doğrultusunda psikolojik danışmanlık, çift terapisi, bireysel danışmanlık, ilişki danışmanlığı, yetişkin danışmanlığı, profesyonel koçluk, değişim uzmanlığı, mentörlük, uzman diyetisyen ve kurumsal danışmanlık alanlarında da hizmet vermekteyiz.




Açıklama

Derin Hafiza Buğda Kimdir?

1970 yılında sevgi ve saygı dolu, adaletli, vefa duygusuyla dolu bir ailenin evladı olarak dünyaya geldi. 13 yaşında annesinin ölümüyle hayatının kırılma noktasını yaşamış, henüz lise 2.sınıftayken yaşadığı yörenin kültürüne uygun aile fertlerinin kararıyla evliliğini gerçekleştirmiştir. 25 yıl süren evliliğinden 4 tane evlada sahip olmuştur. Sorumluluk duygusuyla üstlendiği birçok aile şirketinde yöneticilik yaparak iş hayatında deneyimlemiştir.

Bu süreçte kendi değişim ve dönüşümünü farkındalıkla başlatıp kendi içsel yolculuğuna çakarak yarım kalan Hafize`yle buluşmuştur. Kazandığı farkındalıkla seçimlerini yapıp seçimlerinin sorumluluğunu ve bir çok alanda farklı disiplindeki eğitimleri alarak yaşamdaki anlam arayışını keşfetmiştir.

Büyük bir sevgi,aşk ve heyecanla çıktığı bu yolda, ilgi alanı olan psikoloji, felsefe, dinler, spiritüellik, değerler ve yaşamın tüm alanındaki deneyimleri,bilgiyi ve aldığı birçok farklı disiplindeki eğitimleri de harmanlayarak, evrimleşme sürecindeki değişime ve kişinin kendiyle olan iletişimine vurgu yaparak bireysel, kurumsal danışmanlik ve atölye çalışmalarına devam etmektedir.

Eğitim

Bütüncül değişim gelişim akademisi ve danışmanlık kurucusu

1- Üniversite : Gelişim Üniversitesi Spor Yönetimi
2- Aile Danışmanlığı Eğitimi
3- Yeni Yüzyıl Üniversitesi – Değişim Uzmanlığı Eğitimi
4-Stres Yönetimi ve Başa Çıkma Eğitimi
5- Eğiticinin Eğitimi
6-Tükenmişlik Sendromu Eğitimi
7-Mobbing Eğitimi
8- İş Yerinde Görgü ve Etik Kuralları Eğitimi

Sertifikalar

1- Adler Coaching
*Foundation of Professional Coaching
*Coaching Conversation in the Context of Work
*Moving Toward Artful Coaching
2- Satış Koçluğu Eğitimi
3- Deep Solonic Level I Foundation by Christopher Cooke
4- Advayta Yoga RYS 200 Hour Yoga Teacher Training
5- Thetahealing Basic DNA *Thetahealing Advanced DNA
6- Entonasyon ve Söz Sanatı Eğitimi- Denge Merkezi
7- Doğru ve Etkili Konuşmanın Temelleri
8- Diksiyon Eğitimi
9- Transformal Nefes Semineri,
10- Transandantal Meditasyon Uygulamalı Eğitim
11- *USUI REIKI 1 Level in The Reiki Method Of Natural Healing
*USUI REIKI 2 Level in The Reiki Method Of Natural Healing
12- Oyunculuk Eğitimi
*Sadri Alışık
*Başkent Akademi