Absolute Süpürge

Dyson V11 Absolute Süpürge

  • 14 siklon, polen ve bakteri gibi mikroskobik partiküllerin hazneye hapsedilmesi için 79.000 g’den daha fazla güç üretmektedir.
  • Yedi hücreli nikel-kobalt-alüminyum pil, evinizin her köşesinin dip temel temizlenmesi için etkisi azalmayan güce sahiptir.
  • Tamamen kapalı filtre sistemi, 0,3 mikron kadar küçük partikülleri %99,97 oranında hapseder ve temiz hava yayar.
  • Ses seviyesini düşük tutmak için titreşimleri emmek ve gürültüyü kısmak üzere tasarlanmıştır.
  • Motor, hazne ve siklon sıralı olarak yerleştirildi. Bu yapılandırma güçlü Dyson emişini kolaylaştırarak havanın siklona düz bir hat boyunca girmesini sağlar.



Açıklama

Bütünleşik dijital motor, fırça çubuğunu saniyede 60 kez döndürebilir özelliğe sahip. Sert naylon fırçalar dipteki kirleri çekmek için halının derinlerine inerek mükemmel temizlik sağlıyor, karbon fiber iplikler sert zeminlerdeki ince tozları temizliyor ve size tertemiz bir ortam yaratıyor.

Teknik Olarak en son teknolojide üretilmiş bu harika ürün ; Sistem performansını saniyede 8.000 kez denetleyerek ve LCD ekranında gerçek zamanlı olarak sizlere sunuyor.

‘Doğrult boşalt’ mekanizması, tek bir hareketle tozu ve kiri çöp kutunuzun derinliklerine göndererek böylece kire dokunmaya gerek kalmıyor.