Havayı Temizleyen Isıtıcı-Soğutucu Fan

Dyson Pure Hot+Cool Havayı Temizleyen Isıtıcı-Soğutucu Fan

Dyson Pure Hot+Cool Havayı Temizleyen Isıtıcı-Soğutucu Fan;  Bu ürün havayı hem temizlerken, ısıtma ve serinletme işlemini gerçekleştirebiliyor. Üstelik tek bir yeri ısıtmak/serinletmek ile kalmıyor, bulunduğu ortamın her tarafını eşit ısıya getiriyor ve bunu yaparken havayı filtreliyor. Uzaktan kontrol,gece modu, sabit sıcaklık özelliği gibi birçok ayrıcalığı da bu ürün içerisinde çok rahat bir şekilde kullanabilmektesiniz.




Açıklama

Havadaki partikül ve gazları otomatik olarak algılamaktadır tanılar ve gerçek zamanlı olarak raporlayabilir. Aktif karbon filtreleri gazları uzaklaştırmaktadır. Sızdırmaz HEPA filtreleri, alerjenler ve havayı kirleten maddeler gibi ultra ince parçacıkların %99,95’ini yakalamaktadır.

Sadece yeni Dyson Havayı Temizleyen Fanlar, Air Multiplier™ teknolojisine ve tüm odanın etrafına hava yansıtmak için 350 salınıma sahiptir.

Kışın Isıtır ; Uzun menzilli, arıtılmış ısı projeksiyonu ile tüm odayı eşit şekilde ısıtmak hızlıdır ., Yazın Serinletir ;Sıcak havalarda, güçlü bir arındırılmış hava akımı ile sizi serinletir.

Gerçek zamanlı Doğru veriler ile Dyson Link uygulaması sayesinde hava kalitenizi izleyin.