Trenza Mavi Tek Kişilik Battaniye

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Koza Home Trenza model ürünümüz %100 akrilik olup yumuşak dokusu soğuk kış günlerinde içinizi ısıtır. Ürünün yapısı sayesinde her iki yüzü de kullanılabilirdir. Trenza Battaniye grubumuzdan olan bu modelimiz farklı renk seçeneklerine sahip olup, aynı zamanda kumaş yapısı en az nefes alan kumaşlardan olduğu için ısı tutma yeteneği diğer kumaşlara nazaran daha yüksektir. Koltuk, berjer, sandalye, puf koltuk gibi yerlerde şal olarak kullanılabilir, bulunulan ortama modern ve şıklık katabilirsiniz. Yatak veya Bazalarınıza sererek nevresim setlerinizle uyum sağlayabilirsiniz.

KULLANIM ALANLARI
– Çift kişilik veya tek kişilik koltuk, berjer, puf , sandalye, bahçe sandalyesi, yatak veya baza nevresim üzerine şal veya battaniye olarak kullanılabilir.

BAKIM VE TEMİZLİK

Battaniyenizi 30 Derece Makine Ayarında Yıkanabilir. Çamaşır suyu, alkol vb. kimyasallarla yıkamayınız. Kurutma işleminde direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Yukarıdaki nedenler ve kullanım sırasındaki lekelenmeler battaniyenizi garanti kapsamı dışında bırakmaktadır.

TEKNİK BİLGİLER

– %100 Akrilik (acrylic )

– Özel makine örgüsü ile yapıldığı için daha dayanıklıdır.

– Nefes alma özelliği az olduğu için daha fazla ısı sağlar.

– İki Tarafı da Kullanılabilir.

– Özel Renk Segmenti

EBAT

130×170 160×220 200×220

RENKLER

Gri, Vizon, Mavi, Lacivert, Krem